Nieuws

Geniet tijdens de zomeravonden met vrienden en familie van een buitenhaard

Het lijkt misschien nog ver weg, maar voordat je het weet komen de eerste warme dagen er weer aan.

En laten we eerlijk zijn, met die heerlijke zomer van vorig jaar wil je ook dit jaar niets liever dan zo veel mogelijk avonden buiten zitten. Heerlijk barbecueën met jouw gezin, vrienden of familie, het kan door een buitenhaard aan te schaffen.

Kies in dat geval wel voor een model dat gezien mag worden, zoals de HIT van Kaggels outdoor cooking. Wellicht probeer je binnenkort al de barbecue uit tijdens de eerste warme lentedagen!

buitenhaard barbecue

Een buitenhaard waar een kookgedeelte is gecombineerd met een stookgedeelte

Bij Kaggels outdoor cooking weten ze als geen ander waar een goede buitenhaard aan moet voldoen.

Met de HIT wordt een aangename buitenhaard met gezellig barbecueën gecombineerd. Het gestroomlijnde design is erg robuust en gemaakt van staal en cortenstaal.

Maar maak je je maar geen zorgen, de buitenhaard is eenvoudig te verplaatsen dankzij het onderstel met handige wieltjes. Kies je dit jaar ook voor de HIT van Kaggels outdoor cooking?

Vetten en sappen worden goed afgevoerd

Je weet als geen ander hoe je goed moet barbecueën en waar het perfecte stukje vlees aan moet voldoen.

De HIT buitenhaard van Kaggels outdoor cooking heeft een brede en vierkante buitenrand, die je kan gebruiken om op te barbecueën.

De rand heeft een sleuf die dient als het afvoeren van vetten en sappen en in het middel van de buitenhaard is het stookgedeelte te vinden.

In het stookgedeelte wordt de hitte van het midden naar buiten verdeeld. De plaat kan maar liefst een temperatuur tot wel 300 graden bereiken!

buitenhaard barbecue

Geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten

Doordat het kookgedeelte diverse temperaturen kan bereiken, leent de buitenhaard zich uitstekend voor het bereiden van verschillende gerechten.

Zowel vis, vlees als groenten kun je op de HIT buitenhaard van Kaggels outdoor cooking barbecueën. De buitenhaard maak je makkelijk schoon en is eenvoudig te onderhouden.

Voordat je gaat barbecueën, maak je de plaat schoon met een vochtige doek. Van gedroogd hout maak je een vuurtje en nadat je de plaat in hebt gewreven met olie, is de HIT klaar voor gebruik. Voor het barbecueën is het verstandig om te werken met een plantaardige olie. Denk hierbij aan zonnebloemolie.